Speeltuinvereniging Wehe den Hoorn
© Copyright Speeltuinvereniging Wehe den Hoorn

Opening Speeltuin

We proberen elk jaar de speeltuin feestelijk te openen Dit doen we jaarlijk op koningsdag met een optocht door het dorp en activiteiten in of rond de speeltuin aan de Rochefortstraat

Viswedstrijd

Jaarlijk organiseerd de Speeltuinvereniging in goede samenwerking met de Visvereniging VIOL de Herman Raangs Vis wedstrijd. Deze viswedstrijd draagt de naam van de man die al vele jaren deze activiteit mogelijk maakt door de prijzen te sponsoren van alle jeugd wat aanwezig is.

Nog in te vullen

Hier komt binnenkort nog een leuk item.
© Copyright Speeltuinvereniging Wehe den Hoorn

Opening Speeltuin

Viswedstrijd

Nog in te vullen

Hier komt binnenkort nog een leuk item.